Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
30.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΧαιρετίζει η ΕΤΑΠ...

Χαιρετίζει η ΕΤΑΠ…

Share

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου χαιρετίζει τις τροποποιήσεις των νόμων και των κανονισμών για την ίδρυση της Σχολής Τουριστικών Σπουδών του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται πολύ σημαντική για ολόκληρη την επαρχία, μια εξέλιξη η οποία θα συμβάλει καθοριστικά στις προσπάθειες για μετατροπή της πόλης και επαρχίας μεταξύ άλλων και σε ακαδημαϊκό προορισμό τα επόμενα χρόνια.
Η προσθήκη σχολών του ΤΕΠΑΚ στα υπόλοιπα πανεπιστημιακά/ακαδημαϊκά ιδρύματα της επαρχίας ενισχύει το όραμα για να αναπτυχθεί ακόμη ένας σημαντικός πυλώνας της οικονομίας και της κοινωνίας και να καταστεί η επαρχία ένας δημοφιλής πολυπολιτισμικός ακαδημαϊκός προορισμός, σημειώνεται.
Η ΕΤΑΠ Πάφου, τέλος, ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά τον Δήμο Πάφου, την πολιτεία, το ΤΕΠΑΚ και όλους όσοι συνέβαλαν στην ευόδωση αυτής της προσπάθειας και βεβαιώνει ότι θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την εδραίωση της επαρχίας ως ακαδημαϊκό προορισμό.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News