Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
12.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΧριστουγεννιάτικο Χωριό στο Μούτταλο

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Μούτταλο

Share

Πηγή τόνωσης της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και σημείο εορταστικής κοινωνικής συναναστροφής θα αποτελέσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη Συνοικία Μουττάλου και συγκεκριμένα στην Πλατεία της Συνοικίας.

Πρόκειται για καρπό της πρωτοβουλίας επιχειρηματιών και άλλων δημοτών που δραστηριοποιούνται ή διαμένουν στην προσφυγική συνοικία της Πάφου και η οποία στηρίζεται από τον Δήμο Πάφου.

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωρίο, το οποίο θα λειτουργήσει  από τις 20 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, θα υπάρχουν σπιτάκια – περίπτερα με εδέσματα, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και προϊόντα, ζεστά ροφήματα και σημείο για φωτογράφιση με τον Άη Βασίλη.

Στο χώρο θα οργανώνονται αρκετές δραστηριότητες, κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους. Θα λειτουργεί επίσης φιλανθρωπικό παζαράκι από οργανώσεις κοινωνικής μέριμνας με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκες.

Η έναρξη της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα γίνει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στην Πλατεία Μουττάλου και η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εορταστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ο Δήμος Πάφου, συγχαίροντας τους εμπνευστές και πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας αυτής, καλεί τους δημότες του να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και να στηρίξουν έμπρακτα τους ευγενικούς και κοινωφελείς σκοπούς του.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!