Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΨάχνουν γιατρούς για το ΤΑΕΠ Πάφου - Τι δηλώνει ο ΟΚΥπΥ για...

Ψάχνουν γιατρούς για το ΤΑΕΠ Πάφου – Τι δηλώνει ο ΟΚΥπΥ για το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς

Share

Ο ΟΚΥπΥ συνεχίζει τις προσπάθειες αναβάθμισης του νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχους διαβεβαίωσε με δηλώσεις στο Radio Cosmos ο εκπρόσωπος τύπου του οργανισμού Χαράλαμπος Χαριλαου . Όπως ανέφερε στο ΤΑΕΠ της Πόλης εργάζονται 7 γιατροί ενώ έχουν προσληφθεί 2 ακτινολόγοι και δυο χημικοί που εργάζονται πρωί και απόγευμα ενώ καταβάλλονται προσπάθειες ώστε το χημείο και το ακτινολογικό να εργάζονται επι 24ωρου βάσεως . Παράλληλα ανέφερε ο κ Χαριλαου με προστάτη απόφαση θα υπάρχουν 2 πληρώματα ασθενοφόρου κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή ενώ στόχος είναι τα δυο πληρώματα να είναι καθ ολη τη διάρκεια της εβδομάδας διαθέσιμα . Για την λειτουργία του θαλάμου νοσηλείας ασθενών ο κ Χαριλαου ανέφερε ότι αποφάσεις θα ληφθούν το Σεπτέμβριο.

Ψάχνουν γιατρούς

Για το ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Πάφου ο κ Χαριλάου ανέφερε ότι αυτή την περίοδο εργάζονται 9 γιατροί και επανέλαβε ότι υπάρχει έγκριση για πρόσληψη 2 επιπλέον γιατρών και ήδη είπε γίνονται οι σχετικές διαδικασίες. Δυστυχώς κατέληξε αυτά τα κενά σε συνδυασμό με τις Καλοκαιρινές άδειες και τις ασθένειες των γιατρών σε κάποιες βάρδιες εργάζεται μόνον ένας γιατρός.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!