Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΨάχνουν λύση για Πάφο και Ακρίτα

Ψάχνουν λύση για Πάφο και Ακρίτα

Share

Συνάντηση Πάζαρου με τον πρόεδρο του ΚΟΑ για το “Στέλιος Κυριακίδης”…

 

Λύση στο γνωστό πλέον πρόβλημα με την έδρα των ομάδων της Πάφου (Pafos fc και Ακρίτα Χλώρακας) που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας της ΚΟΠ, προσπάθησε να βρει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Πάφου Χαράλαμπος Πάζαρος.

Ο κ. Πάζαρος είχε την Τρίτη 5/7/22 συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΟΑ κύριο Ανδρέα Μιχαηλίδη με αφορμή το θέμα που προέκυψε με το γήπεδο “Στέλιος Κυριακίδης” και τον κίνδυνο όπως οι δύο ομάδες της επαρχίας μας που θα αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία να δηλώσουν ως έδρα και να αγωνίζονται στην… Λάρνακα!!!!

Όπως ανέφερε ο κ. Πάζαρος, κατά τη συνάντηση διαπίστωσε ότι υπάρχει διάθεση εκ μέρους του ΚΟΑ για την εξεύρεση λύσης του προβλήματος που δημιουργήθηκε και οι δύο άνδρες, κατέληξαν σε δύο πιθανές εναλλακτικές λύσεις τις οποίες θα επεξεργαστούν τις επόμενες μέρες προκειμένου να δοθεί μια λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Στόχος παραμένει άμεσα ν’ αντικατασταθεί το ταρτάν του γηπέδου για το κονδύλι του οποίου πραγματικά δόθηκε αγώνας δρόμου. Ταυτόχρονα, η Πάφος πέτυχε να εκπροσωπείται από δύο ποδοσφαιρικές ομάδες στην επόμενη σεζόν της Α’ κατηγορίας και είναι άδικο να μην μπορούν οι Παφίτες φίλαθλοι να τις παρακολουθήσουν από κοντά.

Οι ομάδες μας τόνισε ο κ. Πάζαρος, δικαιούνται και απαιτούν ισότιμη μεταχείριση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Ειδικά η Paphos fc δεν στερείται σε τίποτα από τις μεγάλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου, ούτε σε υποδομές, ούτε σε κόσμο, ούτε σε δυναμική, ούτε σε διοίκηση, ανήκει στους μεγάλους του κυπριακού ποδοσφαίρου και αυτό θα πρέπει να το εμπεδώσουν όλοι και να δείξουν το απαιτούμενο σεβασμό.

Ο κ. Πάζαρος έκανε τέλος ιδιαίτερη αναφορά στην στάση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και την πλήρη απουσία και αδιαφορία της, ενώ όφειλε πρώτη να βγει μπροστά και να δώσει λύση στο πρόβλημα των ομάδων της.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News