Thursday, March 28, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήLIFESTYLEΆννα Βίσση: Συναυλία στη Λάρνακα για να γιορτάσει 50 χρόνια μουσικής

Άννα Βίσση: Συναυλία στη Λάρνακα για να γιορτάσει 50 χρόνια μουσικής

Share

Πενήντα χρόνια μουσικής συμπληρώνει φέτος η Άννα Βίσση. Η απόλυτη σταρ ετοιμάζεται να τα γιορτάσει με μια εκρηκτική συναυλία στη Λάρνακα.

Η ανακοίνωση του δήμου Λάρνακας:

‘”Την επέτειο αυτή ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε με ένα μουσικό γεγονός! Η Άννα Βίσση επιστρέφει στη γενέτειρά της, την Λάρνακα για να γιορτάσει αγκαλιά με όλη την Κύπρο τα 50 αυτά δημιουργικά χρόνια καριέρας μια μεγάλη συναυλία. Η συναυλία αυτή προγραμματίζεται για τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Η μεγάλη αυτή συναυλία είναι διπλής σημασίας, αφού θα στηρίξει έμπρακτα το τεράστιο έργο σημαντικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κύπρου.

Η Άννα Βίσση τραγουδά από την καρδιά της και μοιράζει φως και ελπίδα μέσω της επετειακής της συναυλίας. Στέκεται με δύναμη και πολλή αγάπη δίπλα σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη και καλεί τον καθένα ξεχωριστά να στηρίξει τον μεγάλο φιλανθρωπικό σκοπό, γιατί όταν πρόκειται για τα παιδιά, κάθε μικρή κίνηση, κάθε μικρή εισφορά… είναι μεγάλη!”

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε κατοπινό στάδιο.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!