Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΈκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό για  τα επεισόδια

Έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό για  τα επεισόδια

Share

Έκτακτη σύσκεψη για τα επεισόδια που σημειώθηκεν το βράδυ της Παρασκευής συγκάλεσε για σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε σύσκεψη με αντικείμενο τα “απαράδεκτα και καταδικαστέα” που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό, με σκοπό να αναζητηθούν ευθύνες και να συζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί και θα παρακαθίσουν οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και όσοι είχαν την επιχειρησιακή ευθύνη στη Λεμεσό εκ μέρους της Αστυνομίας, δηλαδή ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

Επίσης, στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News