Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΈνα ποδοσφαιρικό θαύμα θέλει ο Ακρίτας…

Ένα ποδοσφαιρικό θαύμα θέλει ο Ακρίτας…

Share

Ένα ποδοσφαιρικό θαύμα θέλει το ιστορικότερο σωματείο της Πάφου, ο Ακρίτας Χλώρακας, για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Από την αρχή της σεζόν έχασε σημαντικούς βαθμούς και πλέον, στους εναπομείναντες αγώνες, θέλει όλο νίκες για να πετύχει την παραμονή του.

Η ομάδα της Χλώρακας βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς, έντεκα μακριά από τη ζώνη παραμονής. Οι έντεκα βαθμοί δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να αποκτηθούν και παράλληλα, οι άλλες ομάδες που παλεύουν για παραμονή να μην κερδίζουν.

Με υποβιβασμό κινδυνεύουν επίσης Ολυμπιακός, Παραλίμνι και Δόξα, ενώ σε πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση βρίσκεται η Καρμιώτισσα που αν και νεοφώτιστη πραγματοποιεί μια αξιοθαύμαστη πορεία.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Ακρίτας αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΛ στο Άλφα Μέγα Λεμεσού και θέλει νίκη ασφαλώς, όπως και η ΑΕΛ που δεν διεκδικεί κάτι στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λεμεσού συμμετέχει στα ημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος που ανοίγει με τον αγώνα της Παρασκευής μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσης – Νέας Σαλαμίνας, περιλαμβάνει επίσης τους εξής αγώνες:

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (3η αγωνιστική)
Σάββατο 01.04.2023
16:30 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ολυμπιακός
19:00 ΑΕΛ – Ακρίτας Χλώρακας
Δευτέρα 03.04.2023
19:00 ΕΝ Παραλιμνίου – Δόξα Κατωκοπιάς

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News