Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΈρχονται 30άρια λέει ο Κίτας

Έρχονται 30άρια λέει ο Κίτας

Share

Ο γνωστός μετεωρολόγος Έρικ Κίτας σε δημοσίευση στη σελίδα του kitas weather αναφέρει ότι, τις επόμενες ημέρες θα παρατηρούνται θερμοκρασίες αρκετά πάνω από τις κανονικές με το θερμόμετρο να φθάνει έως και τους 30 βαθμούς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει

Με θερμοκρασίες αρκετά πάνω της κανονικής θα κυλήσει το υπόλοιπο της εβδομάδας στην περιοχή μας καθώς πολύ θερμές για την εποχή αέριες μάζες έχουν αρχίσει να επηρεάζουν την περιοχή μας.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, με τον υδράργυρο να πλησιάζει και προς το τέλος της εβδομάδας να φτάνει γύρω στους 30 (+/-1) βαθμούς Κελσίου κυρίως σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού.

Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και την Παρασκευή ενώ παράλληλα θα παρατηρούνται διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και διαστήματα αυξημένων υψηλών/μέσων νεφώσεων. Το Σ/Κ αναμένεται ηλιόλουστος καιρός.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News