Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήLIFESTYLEΈφυγε από τη ζωή ο κινηματογραφικός "Νονός"

Έφυγε από τη ζωή ο κινηματογραφικός “Νονός”

Share

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Κάαν, που έγινε ευρέως γνωστός με τον ρόλο του Σόνι Κορλεόνε στην ταινία «Ο Νονός», πέθανε σε ηλικία 82 ετών, ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά του.

Η Ζωή του ……

Γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης το 1940 και οι γονείς του ήταν εβραίοι μετανάστες από την Γερμανία. Σπούδασε υποκριτική και ξεκίνησε την καριέρα του στον κινηματογράφο τη δεκαετία του 1960.

Παντρεύτηκε τέσσερις φορές και απέκτησε πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων και τον επίσης ηθοποιό Σκοτ Κάαν.

Αστείος, πιστός, αγαπητός, με φροντίδα για τους άλλους», είπε κάποτε ο μάνατζέρ του, ο Ματ Ντελπιάνο.

 Έγινε ευρέως γνωστός για πρώτη φορά το 1972,  όταν ενσάρκωσε τον ευέξαπτο «Σόνι Κορλεόνε», τον μεγαλύτερο γιο του «Νονού» στην ομώνυμη ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Ένας άλλος σημαντικός του ρόλος ήταν η ταινία Misery που βασίστηκε στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, έπαιζε έναν συγγραφέα, αιχμάλωτο μιας διαβολικής γυναίκας (Κάθι Μπέιτς), που τον αναγκάζει να γράψει ένα βιβλίο.

Επίσης έπαιξε πολλές αστυνομικές περιπέτειες και κωμωδίες όπως : (Ντικ Τρέσι, Παντρεμένος με τη μαφία, Ένοχο παρελθόν, Dogville) κλπ.

 

Στον επίσημο λογαριασμό του ηθοποιού στο Twitter, αναρτήθηκε ανακοίνωση  από την οικογένεια η οποία κτιμά την έκφραση αγάπης και τα ειλικρινή συλλυπητήριά σας και ζητά να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή»

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News