Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΑισιόδοξος ο Κούσιος για κατώτατο μισθό

Αισιόδοξος ο Κούσιος για κατώτατο μισθό

Share

Συγκρατημένα αισιόδοξος» ότι μπορούν να σμικρυνθούν οι διαφορές μεταξύ των πλευρών όσον αφορά τον εθνικό κατώτατο μισθό, δήλωσεο Υπουργός Εργασίας, Κυριάκος Κούσιος.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, στο Υπουργείο Εργασίας, ο κ. Κούσιος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πορεία των συζητήσεων για τον κατώτατο μισθό, είπε ότι η προσπάθεια είναι «να συγκεραστούν οι απόψεις, μεταξύ του συνδικαλιστικού κινήματος και της εργοδοτικής πλευράς». Οπως δήλωσε, είχε την περασμένη Παρασκευή ένα δεύτερο γύρο διαβουλεύσεων με την εργοδοτική πλευρά και θα συνεχίσει και την Τρίτη το πρωί και οτι στις 9 του μήνα θα συναντήσει το συνδικαλιστικό κίνημα, «και από ‘κει θα κριθεί ποια θα είναι τα περαιτέρω βήματα».«Ευελπιστώ  όμως ότι θα φτάσουμε σε εκείνο το σημείο που οι απόψεις δεν θα απέχουν πάρα πολύ για να νιώσουμε όλοι, όπως έχω πει, περήφανοι, ότι είχαμε τη δική μας συνδρομή για να θεσμοθετηθεί και να εφαρμοστεί ο εθνικός κατώτατος μισθός», κατέληξε.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News