Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΦαίδωνος: Ακατάλληλη κρίθηκε η πολυκατοικία- Στο δρόμο 300 ένοικοι...

Φαίδωνος: Ακατάλληλη κρίθηκε η πολυκατοικία- Στο δρόμο 300 ένοικοι…

Share

Καταγγελίες Φαίδωνας για  απουσία του κράτους και των αρμόδιων αρχών 

Απουσία των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών για άλλη μια φορά, καταγράφεται στην Πάφο για την περίπτωση της ακατάλληλης πολυκατοικίας της οποίας προχθές κατέπεσαν τα μπαλκόνια με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τριών ενοίκων . Στις καταγγελίες προέβη σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, στην παρουσία λειτουργού  του Γραφείου Ευημερίας και της Αστυνομίας .

Σύμφωνα με τον κ.Φαίδωνος η Πολυκατοικία έχει κριθεί ακατάλληλη και τη Δευτέρα οι 300 ένοικοι θα κληθούν να την εγκαταλείψουν .

Ο κ. Φαίδωνος κατείγγειλε την απουσία και αδιαφορία τόσο του Υπουργείου εσωτερικών και κοινωνικής πρόνοιας , όσο και όλων των αρμοδίων υπηρεσιών ενώ οι 300 ένοικοι κινδυνεύουν άμεσα αφού η πολυκατοικία έχει κριθει ακατάλληλη .                                      Ενώ έχουν παρέλθει 30 ώρες από το παρ΄ολίγον τραγικό περιστατικό της κατάρρευσης των μπαλκονιών  και οι ιδιοκτήτες κλήθηκαν να ασφαλίσουν τα τρια μπαλκόνια, οι είσοδοι των οποίων οδηγούν  στο κενό και να απομακρύνουν τα χαλάσματα, τον δρόμο τελικά  δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Ο Δήμος κατά παράβαση των κανονισμών απομάκρυνε τα χαλάσματα και θα φροντίσει να ασφαλιστούν τα μπαλκόνια χρεώνοντας ανάλογα τους ιδιοκτήτες .  Σημασία όμως έχει η επικινδυνότητα της πολυκατοικίας , καθώς και τα τρια διαμερίσματα τα οποία είναι εντελώς ακατάλληλα. Το Γραφίο Ευημερίας είναι εδώ αλλά δεν έχει οδηγίες να μεριμνήσει για τη διαμονή των ενοίκων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cosmosnews ,  ο Νομικός σύμβουλος του Δήμου προκύπτουν νομικές και ποινικές ευθύνες για τους ιδιοκτήτες ενώ χαρακτήρισε την απουσία των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών “απαράδεκτη”.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News