Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023
15.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΠάφος: Έριξαν χημικά σε σκυλάκι (δείτε το τραυματισμένο σκυλάκι)

Πάφος: Έριξαν χημικά σε σκυλάκι (δείτε το τραυματισμένο σκυλάκι)

Share

Υπόθεση περιστατικού ρίψης θεϊκού οξέος σε μικρό σκυλάκι στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η καταγγελία έγινε την Παρασκευή από την ιδιοκτήτρια του σκύλου. Σύμφωνα με την καταγγελία η ιδιοκτήτρια του σκύλου αντιλήφθηκε στις 15.3.23 ότι ο σκύλος της ήταν τραυματισμένος στη ράχη του και αυτός έφερε βαθύ έγκαυμα.

Ακολούθως η παραπονούμενη μετέφερε το σκύλο της στο κτηνίατρο ο οποίος της είπε, ότι πιθανόν ο τραυματισμός του σκύλου της να προκλήθηκε από κάποιο καυστικό υγρό και παρέμεινε για παρακολούθηση χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί οι φερόμενοι δράστες.

Το περιστατικό ανάδειξε το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου με σχετική του ανακοίνωση. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου δέχτηκε καταγγελία από πολίτη ότι κάποια πρόσωπα έριξαν θεϊκό οξύ σε μικρό σκυλάκι (Chihuahua). Το σκυλάκι έφερε πολύ σοβαρά εγκαύματα και ευρίσκεται σε κτηνιατρική κλινική για περίθαλψη.

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!
w-footer{display: none;}