Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑκρίτας: Στόχος η παραμονή, αλλά…  

Ακρίτας: Στόχος η παραμονή, αλλά…  

Share

Χωρίς πολλά λόγια και με τα κεφάλια μέσα ξεκινούν στον Ακρίτα το παρθενικό ταξίδι στην Α’ κατηγορία.

Η ομάδα της Χλώρακας με προϋπολογισμό της τάξεως του 1.5 εκατομμυρίων ευρώ, θα προσπαθήσει να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία. Το έργο του Νταβίτ Μπατία είναι αρκετά δύσκολο, μιας και οι περισσότερες ομάδες αναμένονται δυνατές.

Πάντως, στην ομάδα του Ακρίτα, πέραν του έμπειρου προπονητή, υπάρχουν και οι έμπειροι παράγοντες, όπου μαζί με τον επενδυτή του συλλόγου Λιουτάουρας Βαραναβίσιους θα προσπαθήσουν για το κάτι παραπάνω.

Όσο αφορά τον προγραμματισμό, έχει γίνει γνωστό, ότι έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο με τον αρχηγό Γιώργο Βάσου και τον τερματοφύλακα Kleton Perntreou. Έχει αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος Guilherme Castellani και για τρίτος τερματοφύλακας να είναι ο υποδοκιμή Χρίστος Πάζαρος.

Η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει στη Βουλγαρία, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Έδρα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα θα είναι στο Στέλιος Κυριακίδης, μέχρι να ετοιμαστεί το κοινοτικό Χλώρακας, το οποίο, όπως όλα δείχνουν θα μετατραπεί σε στολίδι για την περιοχή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όταν ετοιμαστεί το γήπεδο και πάρει προδιαγραφές Α’ κατηγορίας, θα χρησιμοποιείται και από την Πάφος fc.

Το κοινοτικό Χλώρακας προγραμματίζεται να γίνει ποδοσφαιρικό και με μεγαλύτερες κερκίδες.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News