Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΑνάβουν τα φλας των καμερών στην Πάφο

Ανάβουν τα φλας των καμερών στην Πάφο

Share

Από σήμερα ανάβουν τα φλας των καμερών σε φώτα τροχαίας και όσοι οδηγοί παραβιάζουν τις γραμμές και το όριο ταχύτητας καταγγέλλονται. Συνολικά τέθηκαν σε λειτουργία  16 σταθερές κάμερες σε πέντε σημεία, με στόχο  τη μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων. Σύμφωνα με την αστυνομία 4 κάμερες, έχουν τοποθετηθεί στη διασταύρωση των λεωφόρων Ευρώπης, Γιάννου Κρανιδιώτη και Γεώργιου Σάββα ,4 στη διασταύρωση των λεωφόρων Ελλάδος, Δημοκρατίας και Τάσσου Παπαδόπουλου και 4 στη διασταύρωση των λεωφόρων Αγιών Αναργύρων και Σπύρου Κυπριανού με την οδό Αγαπήνωρος.

Επιπρόσθετα, τοποθετήθηκαν 2 κάμερες στη συμβολή των λεωφόρων Αθηνών και Χριστόδουλου Σώζου, ενώ 2 τοποθετήθηκαν και στη συμβολή των λεωφόρων Χλώρακας και Γρίβα Διγενή με την οδό Αγίου Γεωργίου και θα ελέγχουν παραβάσεις, που αφορούν παραβάσεις  του κόκκινου σηματοδότη, της άσπρης γραμμής και του ορίου ταχύτητας.

Στόχος είναι η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News