Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΑνανεώνει τον Ναν ο Γιαννακόπουλος για άλλα δύο χρόνια

Ανανεώνει τον Ναν ο Γιαννακόπουλος για άλλα δύο χρόνια

Share

Την ανανέωση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν, του μεγάλου πρωταγωνιστή του Παναθηναϊκού, στον ψεσινό θρίαμβο επί της Μακάμπι και την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague, προανήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Την είδηση προανήγγειλε ο κ. Γιαννακόπουλος σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που γέμιζε κάθε εβδομάδα το γήπεδο, μην υπολογίζοντας τίποτα. Που ήταν όλοι κόσμιοι, απλοί οπαδοί, οργανωμένοι… Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όσα κάνετε όλη τη χρονιά είναι να κρατήσουμε τον Ναν. Για αρχή… Και πάλι ευχαριστώ».

Το δικό του ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη και την μεγάλη επιθυμία του για κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα, εξέφρασε ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής.

«Τι γίνεται φίλοι του Παναθηναϊκού; Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη καθ’ όλην την διάρκεια της σεζόν. Ήταν μία… τρελή κούρσα. Ήσασταν παρόντες και το δείχνατε σε κάθε αγώνα στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο στο Βερολίνο. Έχουμε ακόμη δύο αγώνες και θα σας δούμε εκεί», έγραψε.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News