Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΙΔΕΙΑΑντίστροφη μέτρηση για τους μαθητές - Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Αντίστροφη μέτρηση για τους μαθητές – Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Share

Πότε ανοίγουν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια – Πότε επιστρέφουν στη δουλειά οι εκπαιδευτικοί.

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σχολική χρονιά μετράνε πλέον μαθητές και εκπαιδευτικοί καθώς πλησιάζει η μέρα που θα χτυπήσει και πάλι το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023.

Οι δάσκαλοι Δημοτικής Εκπαίδευσης και οι νηπιαγωγοί Προδημοτικής Εκπαίδευσης επιστρέφουν στα σχολεία την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ενώ το πρώτο κουδούνι για τα παιδιά Δημοτικών και Νηπιαγωγείων θα χτυπήσει την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Για τους καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, Λύκεια και Τεχνικές Σχολές), θα επιστρέψουν στα σχολεία την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου ενώ οι μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών επιστρέφουν στα σχολεία τους την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Δεδομένο θεωρείται το γεγονός όσο αφορά  τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό,  οι μαθητές θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τέστ,  από την άλλη μεριά  μέχρι στιγμής  δεν πάρθηκε απόφαση για τη χρήση μάσκας καθώς ακόμη βρίσκονται σε συζήτηση.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News