Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΑντεπίθεση Χριστοδουλίδη- Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Αντεπίθεση Χριστοδουλίδη- Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Share

Είναι βροχερός ο καιρός, αλλά καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, ήταν η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στο θέμα των συντάξεων, ενώ δήλωσε πως η εκτελεστική εξουσία θα ακολουθήσει ό,τι αποφασίσουν τα κόμματα.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση στη Σχολή Τυφλών και ερωτηθείς για το θέμα των συντάξεων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «χαίρομαι πολύ για την ευαισθησία των κομμάτων που εκδηλώθηκε τώρα, ενώ πολλοί αξιωματούχοι αυτών των κομμάτων που βγήκαν και σε ανακοινώσεις, τόσο καιρό δεν είχαν καμιά ευαισθησία. Από εκεί και πέρα, είναι εκεί η νομοθεσία, μπορούν να αποφασίσουν ό,τι θέλουν και να είναι σίγουροι ότι η εκτελεστική εξουσία θα ακολουθήσει».

«Δεν βρίσκομαι στην πολιτική για λόγους που θέλουν να επικαλεστούν μέσα από τις ανακοινώσεις τους κάποιοι, είναι πολύ γνωστά και ο βίος και η πολιτεία μου. Άρα, είναι βροχερός ο καιρός, αλλά καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», συμπλήρωσε.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News