Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΑντιδράσεις στην Γεροσκήπου για το Κέντρο Υγείας "Χατζηλαμπρή" - Πώς σχολιάζουν τις...

Αντιδράσεις στην Γεροσκήπου για το Κέντρο Υγείας “Χατζηλαμπρή” – Πώς σχολιάζουν τις προθέσεις του ΟΚΥπΥ

Share

 Κ. Χατζηβασίλης

Ο Δήμος Γεροσκήπου θα αντιδράσει έντονα σε περίπτωση που δεν αξιοποιηθεί από τον ΟΚΥπΥ το κέντρο υγείας της Γεροσκήπου δήλωσε στο Radiocosmos o Δημαρχεύον Κυριάκος Χατζηβασίλης  με αφορμή την αποκάλυψη του εκπροσώπου τύπου του ΟΚΥπΥ ότι οργανισμός προγραμματίζει μόνον την τοποθέτηση ενός γιατρούς 4 φορές την εβδομάδα στο κέντρο υγείας. Σε πρόσφατη σύσκεψη με τον ΟΚΥπΥ είπε ο κ. Χατζηβασίλης όταν παραδόθηκε το κτήριο η δέσμευση του οργανισμού ήταν ότι θα τοποθετούνταν δύο γενικοί γιατροί, οδοντίατρος, παιδίατρος ψυχολόγος και ιατρικοί επισκέπτες.   Παράλληλα είπε είναι σε λειτουργία και το κέντρο μαστογραφικού ελέγχου.

Α. Τρακκίδης 

Για το κέντρο υγείας και τα σχόλια που διατυπώθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Τρακκίδης ανέφερε ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές και ο μηδενισμός.  Ο Δήμος είπε ο κ. Τρακκίδης θα διεκδικήσει με δυναμικό τρόπο την αξιοποίηση του Κέντρου Υγείας και δεν πρόκειται να δεχθεί αυτό που ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΟΚΥπΥ.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News