Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
25.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΑπειλούν τον Φαίδωνα για την ηχορύπανση

Απειλούν τον Φαίδωνα για την ηχορύπανση

Share

Ο Δήμος Πάφου με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα λάβει δραστικά μέτρα για να πατάξει τα φαινόμενα ηχορύπανσης στο κέντρο της πόλης και στην τουριστική περιοχή.

Μιλώντας στο Radio Cosmos o Δήμαρχος Πάφου,  προειδοποίησε ότι δεν θα διστάσει να κλείσει και κέντρα αναψυχής τα οποία δεν θα συμμορφωθούν. Αποκάλυψε επίσης ότι κάποιοι ιδιοκτήτες τον απείλησαν ότι αν λάβει δραστικά μέτρα για να περιορίσει την ηχορύπανση θα του προκαλέσουν πολιτικό κόστος.

Ο κ. Φαίδωνος προανήγγειλε ότι μετά τη σημερινή σύσκεψη που συγκάλεσε και στην οποία κλήθηκαν οι ιδιοκτήτες όλων των κέντρων αναψυχής θα ξεκινήσει εκστρατεία ώστε να υπάρξει συμμόρφωση. Από την ερχόμενη εβδομάδα είπε όσοι δεν συμμορφωθούν να καταγγέλλονται και δεν θα διστάσει να αφαιρέσει από αυτά τα καταστήματα και το δικαίωμα χρήσης δημόσιων χώρων για τραπεζοκαθίσματα. Ο δήμος Πάφου ανέφερε ο Φαίδωνας Φαίδωνος έγινε δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων για την ηχορύπανση και διαμήνυσε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να μετατραπεί το κέντρο της Πάφου σε ζούγκλα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News