Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ οδηγούνται σε τελικό μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ οδηγούνται σε τελικό μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Share

Και τώρα τελικός. ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ομόνοια στο ΓΣΠ με 1-0 και την ισοπαλία με 1-1 της ΑΕΚ με τη Ανόρθωση στην ΑΕΚ Αρένα, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 72 βαθμούς.

Ως αποτέλεσμα, ο μεταξύ τους αγώνας της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της β΄ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, θα κρίνει τον φετινό Πρωταθλητή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ στις 19:00 και ο γηπεδούχος ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα, εκτός από την έδρα, να κατακτά τον τίτλο και με ισοπαλία. Από την άλλη, η ομάδα της Λάρνακας, φτάνει ακόμη μια χρονιά μια ανάσα από την πηγή, και φέτος θέλει επιτέλους να γευτεί το νέκταρ του τίτλου μέσα από την κούπα.

Στον άλλο χθεσινό αγώνα, Άρης και Πάφος εξήλθαν επίσης ισόπαλοι 1-1 στο Στάδιο Αλφαμέγα. Με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ξεκαθάρισε πως η Ομόνοια κατέκτησε την 3η θέση και βλέπει πλέον μπροστά της τον τελικό Κυπέλλου με την Πάφο. Για την 4η θέση θα παλέψουν Άρης και Πάφος που έχουν 62 και 61 βαθμούς αντίστοιχα με την Πάφο να υποδέχεται την Ομόνοια την τελευταία αγωνιστική και τον Άρη να φιλοξενείται από την Ανόρθωση, η οποία αν και αδιάφορη έχει κάνει τη ζημιά σε πολλές ομάδες.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής είναι: Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ 1-0, ΑΕΚ-Ανόρθωση 1-1, Άρης-Πάφος 1-1.

Βαθμολογία: ΑΠΟΕΛ 72, ΑΕΚ 72, Ομόνοια 68, Άρης 62, Πάφος 61, Ανόρθωση 53.

Β΄ Όμιλος

Για τον Β΄ Όμιλο, η 12η αγωνιστική άρχισε το Σάββατο με τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας στο Στάδιο Αμμόχωστος επί του Εθνικού Άχνας με 2-1 και συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα με 3 αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα είναι:

17:00 Οθέλλος – ΑΕΖ

19:30 Απόλλων – Καρμιώτισσα

19:30 Δόξα – ΑΕΛ

Βαθμολογία: Απόλλων 59, ΑΕΛ 50, Νέα Σαλαμίνα 47, Εθνικός 47, Καρμιώτισσα 39, Δόξα 31, Οθέλλος 27, ΑΕΖ 17.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News