Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΑποζημιώσεις των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα..

Αποζημιώσεις των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα..

Share

Με το πρώτο φως της ημέρας , οι κάτοικοι αντίκρισαν  στις πληγείσες περιοχές μόνο στάχτες, τους κόπους μια ζωής να χάνονται από τη μια μέρα στην άλλη . Από σήμερα, αναμένεται να ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών ώστε να ακολουθήσουν οι αποζημιώσεις για τους δικαιούχους.

Το υπουργείο Εσωτερικών , έχει αναλάβει την αρμοδιότητα καταβολής των επιδομάτων αποζημίωσης των πληγέντων από φυσικές καταστροφές .  Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η καταβολή σε κάθε  οικογένεια  που έχει πληγεί η πρώτη τους κατοικία με το ποσό των 600 ευρώ καθώς και σε  πολύτεκνες οικογένειες  επιπλέον 600ευρώ. Το ποσό των 600 ευρώ θα καταβληθεί και σε άτομα με αναπηρία.

Οικονομική ενίσχυση για την επισκευή ή αντικατάσταση οικοσκευής της κύριας πληγείσας οικίας ανέρχεται γύρω στις 6.000 καθώς και 4,500 ευρώ για σε άτομα που υπέστησαν αναπηρία (67% και άνω) από τραυματισμό στη φυσική καταστροφή.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News