Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΑποφασισμένη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Πάφος fc

Αποφασισμένη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Πάφος fc

Share

Αποφασισμένη πηγαίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Πάφος fc για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση (Δευτέρα, 19:00) σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση ιδιαίτερα για την παφιακή ομάδα που θέλει να παραμείνει εντός τριάδας και παράλληλα σε τροχιά τίτλου. Η Ανόρθωση που παίζει ίσως ένα από τα τελευταία της χαρτιά για είσοδο στην εξάδα, θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Η νίκη, λοιπόν, είναι στο στόχαστρο και των δύο ομάδων στη μεταξύ τους αναμέτρηση τη Δευτέρα το βράδυ στη Λάρνακα. Η Ανόρθωση που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, με προπονητή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Βέσκο Μιχαήλοβιτς, θα κυνηγήσει το τρίποντο έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια βαθμών άλλων ομάδων και να πλησιάσει στην εξάδα, παρόλο που είναι λιγοστές οι πιθανότητές της.

Στην Πάφο, μετά την πανηγυρική νίκη επί της Δόξας που έστειλε την ομάδα με το ενάμιση πόδι στους «4» του κυπέλλου, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να κερδίσει την Ανόρθωση, όσο δύσκολο και αν είναι το παιχνίδι. Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του, που γνωρίζουν ότι κάθε βαθμός από δω και πέρα είναι πολύ σημαντικός, καθώς οδεύουμε προς το τέλος, θέλουν να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουν στην τρίτη προνομιούχα θέση. Μια θέση που κυνηγά και ο Άρης Λεμεσού, που το απόγευμα του Σαββάτου (16:00) φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο κ. Χένινγκ Μπεργκ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επαναφέρει ενδεκάδα πρωταθλήματος. Έτσι, δεν αποκλείεται να παρατάξει τους εξής έντεκα: Ίβουσιτς, Ζουνίνιο, Ικοκό, Κβίντα, Μπάιριτς, Ντράγκομιρ, Ναμ, Κανέ, Μπρούνο, Τάνκοβιτς και Ζάιρο. Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχει ένας πλούσιος πάγκος, με τον κ. Μπεργκ να έχει λύσεις για τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Κρίσιμα παιχνίδια

Οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές θα κρίνουν και τις ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Οι τέσσερις πρώτες θέσεις είναι ήδη κλειστές από ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Πάφο και Άρη και απ’ εκεί και πέρα, αναμένεται μάχη από Νέα Σαλαμίνα που έχει ελαφρύ προβάδισμα, Ομόνοια, Απόλλωνα, ΑΕΛ και Ανόρθωση.

Η 24η αγωνιστική περιλαμβάνει τα εξής σημαντικά παιχνίδια: Σάββατο: Άρης – Νέα Σαλαμίνα και  Ακρίτας -Απόλλων, την Κυριακή ΑΕΛ – ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ – Δόξα Κατωκοπιάς και τη Δευτέρα, Ολυμπιακός – Ομόνοια και Ανόρθωση – Πάφος FC.

Ξεχωρίζουν ασφαλώς οι αναμετρήσεις Άρης – Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΛ – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Ομόνοια και Ανόρθωση – Πάφος.

Πιο ασφαλή σενάρια για το ποιες ομάδες θα καταλάβουν τις τελευταίες δύο θέσεις στην εξάδα, μπορούν να γίνουν την προτελευταία αγωνιστική και δεν αποκλείεται, όλα να κριθούν στο φινάλε.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News