Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΑποψε το μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Ιστορία

Αποψε το μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Ιστορία

Share

Το μεγάλο και σημαντικό ραντεβού του Ολυμπιακού Πειραιώς με την ιστορία έφτασε.

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται σήμερα στις 22:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την αγγλική Άστον Βίλλα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Europa Conference League και αναζητεί την πρώτη της πρόκριση στην Ιστορία σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σοβαρό προβάδισμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena στην Αθήνα, αφού στον πρώτο αγώνα στο Βίλα Παρκ του Μπέρμιγχαμ είχαν επικρατήσει με το εκπληκτικό 4-2.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η αποψινή αναμέτρηση και η υπόθεση πρόκρισης στον τελικό θα είναι εύκολη, αφού η αγγλική ομάδα έρχεται αποφασισμένη για την ανατροπή.

Στον αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ορτέγκα, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Κίνι, ενώ οι υπόλοιποι δέκα της αρχικής 11άδας, αναμένεται να είναι η ίδιοι όπως στο Βίλα Παρκ.

«Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε συγκεντρωμένοι. Σε προηγούμενη φάση είχαμε χάσει και είχαμε βάλει μετά 6 γκολ. Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό και αύριο πρέπει να είμαστε σοβαροί» τόνισε μεταξύ άλλων στη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη ο Μεντιλίμπαρ.

«Δεν έχουν αλλάξει οι ρόλοι λόγω του σκορ. Μία πρόκριση κρίνεται σε δύο ματς. Η Αστον Βίλα θα παίξει με σοβαρότητα για να προκριθεί, όπως θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Υπάρχουν πιθανότητες και για τις δύο ομάδες», είπε.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News