Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΑρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις του Παφίτικου Καρναβαλιού

Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις του Παφίτικου Καρναβαλιού

Share

Το Παφίτικο Καρναβάλι επιστρέφει και φέτος για να τονώσει και να εμπλουτίσει την ψυχαγωγία και το τουριστικό προϊόν της Πάφου, ανανεωμένο αλλά και πιστό στην παράδοση.
Οι Εκδηλώσεις που αποτελούν το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης του θεσμού αρχίζουν την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου και ολοκληρώνονται το Σάββατο 16 Μαρτίου με τη μεγάλη Παρέλαση. 🔅Αναλυτικά οι εκδηλώσεις🔅 :
🪅Πέμπτη 7 Μαρτίου:
♦️Είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου – Συναυλία «KINGS» και Πάνου Καλίδη
Την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου, από το μεσημέρι θα πραγματοποιείται λαϊκό γλέντι στο εμπορικό Κέντρο και στην Πλατεία Μουττάλου.
♦️Στις 5.00 μ.μ., στη Λεωφόρο Γ. Γρίβα – Διγενή θα γίνει η πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου με θέμα: « Ο Βασιλιάς Φαραώ », με τη συνοδεία των Σχολών Χορού «Danceroom» Jake Athanasiades και School of Fine Arts Lina & Doxa Constantinidou, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και των Μαζορετών της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου. Η πομπή θα καταλήξει στην Πλατεία Κέννεντυ.
♦️Γύρω στις 5.30 μ.μ., θα αρχίσει στην Πλατεία Κέννεντυ η μεγάλη Συναυλία των «KINGS» και του Πάνου Καλίδη.
🪅Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 3.30 μ.μ στο Χάνι Ιμπραήμ θα πραγματοποιηθεί Ο Παιδικός Αποκριάτικος Χορός. Συμμετέχουν ο Κώστας Σχοινιού (Νικολάκης), D.J και Performance by ¨Provox¨ Team.
🪅Την Κυριακή 10 Μαρτίου ο Δήμος Πάφου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Δημοσίων και Κοινοτικών νηπιαγωγείων διοργανώνει κυνήγι θησαυρού στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Κέννεντυ.
🪅Σάββατο 16 Μαρτίου: Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων🎭
Η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων θα γίνει στη Λεωφόρο Γ. Γρίβα – Διγενή στις 3.30 μ.μ. Πριν από την έναρξη της Παρέλασης, στις 2.30 μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου και η Μαντολινάτα Στέλιου Καραγιώργη, θα εμπλουτίσουν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με όμορφες μελωδίες και τραγούδια.
Την Παρέλαση θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Μαριλένη Σταύρου και Χάρης Αριστείδου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News