Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΑυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών

Share

Παρουσιάστηκε στο κυβερνητικό τυπογραφείο το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Στο ψηφοδέλτιο μήκους 70 εκατοστών, θα βρίσκονται τα ονόματα 63 υποψηφίων, εκ των οποίων οι 61 διεκδικούν εκλογή μέσα από κομματικούς συνδυασμούς και οι άλλοι δύο ως ανεξάρτητοι μεμονωμένοι υποψήφιοι.

Το προσχέδιο του ψηφοδελτίου παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους των υποψηφίων και ακολούθως δόθηκαν οδηγίες στο κυβερνητικό τυπογραφείο να οριστικοποιηθεί και να ξεκινήσει η εκτύπωση.

Tα ψηφοδέλτια εκτυπώνονται σε χαρτί ασφαλείας και περιέχουν σε χωριστή στήλη τους συνδυασμούς και τους μεμονωμένους υποψήφιους.

Η σειρά των κομμάτων στο ψηφοδέλτιο είναι ΑΚΕΛ, Βολτ, ΔΗΠΑ, ΔΗΚΟ, ΔΗΣΥ, ΕΔΕΚ, ΕΛΑΜ, Ενεργοί Πολίτες-ΚΕΚΚ, Κίνημα Εθνικής Δράσης, Κίνημα Οικολόγων, Κόμμα για τα Ζώα Νίκη, ενώ οι ανεξάρητοι υποψήφιοι είναι στην τελευταία στήλη. Πρόκειται για τον Φειδία Παναγιώτου και τον Ανδρόνικο Ζερβίδη.

Τα ψηφοδέλτια των Ευρωεκλογών θα είναι χρώματος μπλε. Τα ψηφοδέλτια για τις Προεδρίες των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης θα είναι μωβ. Με κίτρινο ψηφοδέλτιο θα επιλέγουμε τους δήμαρχους και με καφέ τους αντιδήμαρχους. Το πιο παραδοσιακό λευκό ψηφοδέλτιο, σε αυτές τις εκλογές θα εκλέγει δημοτικούς συμβούλους, ενώ τα μέλη των Σχολικών Εφορειών θα ψηφίζονται με τα πράσινα ψηφοδέλτια. Για τους κοινοτάρχες τα ψηφοδέλτια θα είναι χρώματος πορτοκαλί και για τα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων θα είναι γκρίζα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News