Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΑ. Μαυρογιάννης στο Radio Cosmos: Θα κρατήσω ζωντανή την ελπίδα για λύση...

Α. Μαυρογιάννης στο Radio Cosmos: Θα κρατήσω ζωντανή την ελπίδα για λύση του Κυπριακού – Αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις και δηλώνει βέβαιος ότι θα είναι στον 2ο γύρο!

Share

H ελπίδα για λύση του Κυπριακού και αποτροπή της οριστικής διχοτόμησης δεν πρέπει να χαθεί δήλωσε στο Radiocosmos o υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης τονίζοντας ότι ο ίδιος θα εργαστεί με ζήλο για την λύση  και την επανένωση του νησιού χωρίς να τρέφει αυταπάτες. Δυστυχώς είπε τα πισωγυρίσματα και οι παλινωδίες των τελευταίων χρόνων έχουν φέρει το κυπριακό στην χειρότερη θέση που ήταν ποτέ.  Σε ερώτηση αν βάζει στο ίδιο καλάθι τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Νίκο Χριστοδουλίδη σε ότι αφορά το Κυπριακό ο κ. Μαυρογιάννης ανέφερε ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι πιο κοντά στην επιδίωξη για λύση του Κυπριακού στην βάση  διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας σε αντίθεση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Σε ότι αφορά όμως τις εξελίξεις για την Αμμόχωστου ευθύνονται εξίσου είπε. Απαντώντας σε σχόλια και επικρίσεις ότι δεν είναι ανεξάρτητος υποψήφιος ή ότι είναι μαριονέτα του ΑΚΕΛ ο κ. Μαυρογιάννης ανέφερε ότι δεν υπήρξε μέλος ή στέλεχος κανενός κόμματος και καμιάς παράταξης.  Χαρακτήρισε πολύ τιμητικό για τον ίδιο την στήριξη από το ΑΚΕΛ δίχως όπως είπε κανένα αντάλλαγμα και οποιαδήποτε προϋπόθεση.  Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που του δίνουν χαμηλά ποσοστά ο κ. Μαυρογιάννης δήλωσε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι αντικειμενικές αμφισβητώντας την εγκυρότητα τους. Ο ίδιος είπε είναι σίγουρος ότι θα βρίσκεται στον 2ο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News