Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΒίντεο: Δείτε τη διάσωση άντρα στις Θαλασσινές Σπηλιές Πέγειας

Βίντεο: Δείτε τη διάσωση άντρα στις Θαλασσινές Σπηλιές Πέγειας

Share

Δύο άτομα διασώθηκαν την Κυριακή στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας, μετά από κινητοποίηση του ΚΣΕΔ που έλαβε πληροφορία ότι κινδυνεύουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας η πρώτη πληροφορία λήφθηκε στις 16:34 και αφορούσε σε άντρα ο οποίος μετά από βουτιά κινδύνευε στις Θαλασσινές Σπηλιές Πέγειας, ενώ η δεύτερη πληροφορία λήφθηκε στις 18:55 και αφορούσε σε λουόμενη γυναίκα σε κίνδυνο, στη θαλάσσια περιοχή Πότιμα στην Πάφο.

Το ΚΣΕΔ και στις δύο περιπτώσεις προχώρησε άμεσα σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας πεζό περίπολο της Αστυνομίας, ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ, και ελικόπτερο της 460 Μοίρας Έρευνας-Διάσωσης της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, στο οποίο επέβαινε εξειδικευμένος νοσηλευτής της Ειδικής Ομάδας Αεροδιακομιδών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Τα άτομα αφού διασώθηκαν, μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News