Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΜΟΥΣΙΚΗΒίσση και Καρβέλας τραγούδησαν μαζί το "Εμείς" και τρέλαναν τους φαν τους!...

Βίσση και Καρβέλας τραγούδησαν μαζί το “Εμείς” και τρέλαναν τους φαν τους! Δείτε το βίντεο

Share

Έχουν περάσει 30 χρόνια, από όταν η Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, αλλά οι δυο τους είχαν μια… τυχαία συνάντηση και τους είδαμε να τραγουδούν αγκαλιασμένοι μια μεγάλη επιτυχία τους και έδειχναν σαν να μη χώρισαν ποτέ!

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας χάρισαν μοναδικές στιγμές σε όσους είχαν την τύχη να τους απολαύσουν μαζί το βράδυ της Κυριακής σε πάρτι γενεθλίων της Ζέλας Χριστοδουλίδη (της αεροπορικής εταιρίας Zela Jet) σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής της Αθήνας, στην περιοχή της Βάρης.

«Εντελώς τυχαία συναντηθήκαμε …» έγραψε η Άννα Βίσση στο Instagram και δημοσίευσε πλάνο από το ντουέτο που έκανε στο πάρτι γενεθλίων, μαζί με τον πρώην σύζυγό της.

Στο ίδιο πάρτι ήταν και η Χριστίνα Πολίτη, που μας έδειξε πως ο Καρβέλας πόζαρε και με τη Μιμή Ντενίση.

Επίσης η Πολίτη, δημοσίευσε βίντεο που δείχνουν τους Βίσση – Καρβέλα να ερμηνεύουν μαζί κομμάτια όπως το «Η αντίστροφη μέτρηση» και το «Εμείς», ενώ σε ένα βίντεο η Άννα Βίσση τραγούδησε και το νέο της χιτ με τίτλο «Αίμα».

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News