Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΜΟΥΣΙΚΗΓιώργος Θεοφάνους: «Είπα ότι οι ONE είναι ξαναζεσταμένο φαγητό, δεν δικαιούνται να...

Γιώργος Θεοφάνους: «Είπα ότι οι ONE είναι ξαναζεσταμένο φαγητό, δεν δικαιούνται να το κάνουν»

Share

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αναφέρθηκε στις τελευταίες δηλώσεις που είχε ανταλλάξει με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου σχετικά με τους «ONE».

«Εγώ δεν βγήκα ποτέ να κάνω καμία δήλωση. Με ρώτησαν για τους ΟΝΕ και είπα ότι τώρα ξαναζεσταμένο φαγητό 20 χρόνια μετά; Το ξέρω ότι είναι δικό μου δημιούργημα. Με ρώτησαν για να ξαναβγούν; Με ρώτησαν τι να ξανατραγουδήσουν; Κανονικά δεν δικαιούνται να το κάνουν. Εγώ τους έδωσα την ευχή μου και άσ’ τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Τι να κάνω; Δεν με ρώτησαν», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν με πειράζει αυτό, με πειράζει που μια εικόνα που στήθηκε τόσο όμορφα πριν από 20 χρόνια να υπάρχει με αυτόν τον τρόπο τώρα. Το συγκεκριμένο πράγμα ήταν εκείνο. Ας έκαναν κάτι άλλο, όπως έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Εγώ δούλευα μαζί του 3 χρόνια στην Κύπρο, είναι πολύ καλός τραγουδιστής».

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News