Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΔεν είναι "πρωτάρηδες" οι δράστες -Στο σκοτάδι οι έρευνες για την βόμβα

Δεν είναι “πρωτάρηδες” οι δράστες -Στο σκοτάδι οι έρευνες για την βόμβα

Share

Δεν ήταν πρωτάρηδες οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης κατά δικαστικής λειτουργού στην Πάφο, είναι το μοναδικό συμπέρασμα που βγαίνει για την ώρα από τις διωκτικές αρχές που συνεχίζουν πυρετωδώς τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση χωρίς κάποιο όμως για την ώρα απτό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι πρόκειται για χτύπημα “έμπειρων” δραστών φαίνεται να προκύπτει από το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος που τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος της οικίας της Δημόσιας Κατήγορου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, η πυροδότηση του οποίου το βράδυ της Τετάρτης, είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Να θυμίσουμε πως την ώρα της έκρηξης στο σπίτι βρισκόταν και η οικογένειά της.

Σε σχέση με τις έρευνες της Αστυνομίας αυτές κινούνται σε τρεις κατευθύνσεις:

Εξετάσεις DNA
Δακτυλικά αποτυπώματα
Κάμερες κυκλωμάτων γειτονικών υποστατικών
Παράλληλα, η Αστυνομία ξεσκονίζει φακέλους υποθέσεων που έχει διαχειριστεί η 58χρονη, ενώ οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στις Κεντρικές Φυλακές.

Από το ΤΑΕ Πάφου έχουν περάσει μέχρι στιγμής αρκετά πρόσωπα για κατάθεση χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε χειροπιαστό και να σημειωθεί κάποια σύλληψη.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News