Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΔιακρίσεις Μουσικού Σχολείου Πάφου στην 6η Διεθνή Μουσική Ολυμπιάδα

Διακρίσεις Μουσικού Σχολείου Πάφου στην 6η Διεθνή Μουσική Ολυμπιάδα

Share

Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισαν δύο μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πάφου στην 6η Διεθνή Μουσική Ολυμπιάδα που διεξήχθη στην Κύπρο.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πάφου Χριστόδουλος Κωνσταντίνου και Βαρνάβας Τερπίζης εκπροσώπησαν τη Κύπρο μαζί με ακόμα δυο μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας στην 6η Διεθνή Μουσική Ολυμπιάδα που διεξήχθη από τις 18 έως τις 20 Απριλίου όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μουσικού Σχολείου Πάφου, ο Χριστόδουλος Κωνσταντίνου εξασφάλισε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Λυκείου και ο Βαρνάβας Τερπίζης χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Γυμνασίου. Οι δυο μαθητές εξασφάλισαν και το Βραβείο Γνώσης στην κατηγορία τους.

Η 6η Διεθνής Μουσική Ολυμπιάδα, στην οποία συμμετέχουν μουσικά ταλαντούχοι νέοι από διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών της Τσεχίας, Κροατίας, Λιθουανίας, Πολωνίας, Ελλάδας και Κύπρου ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αγία Νάπα.

Πρόεδρος της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής και τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο  Παφίτης μουσικοσυνθέτης, ακαδημαϊκός και διευθυντής διεθνών καλλιτεχνικών γεγονότων, δρ. Μάριος Ιωάννου Ηλία.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News