Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΔωρεά τροφίμων για την Αμάλθεια από την Ένωση Πλοιοκτητών

Δωρεά τροφίμων για την Αμάλθεια από την Ένωση Πλοιοκτητών

Share

Η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών ανακοίνωσε έμπρακτη συμμετοχή στην προσπάθεια “Αμάλθεια”,  ανταποκρινόμενη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στην προσπάθεια του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Υπουργείου Εξωτερικών για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα. Χαιρετίζει την πρωτοβουλία, η οποία αναφέρει, έχει τύχε καθολικής αναγνώρισης και επαίνου από τη Διεθνή Κοινότητα.

Η συμμετοχή αποφασίστηκε κατόπιν συνεννόησης με την Υφυπουργό Ναυτιλίας Μαρίνα Χατζημανώλη και συγκεκριμένα, το Προεδρείο της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών (κ.κ. Ανδρέας Χατζηγιάννης, Πόλυς Β. Χατζηωάννου, Γιώργος Μούσκας, Χάρης Ζαχαρίου, Κυριάκος Ζ. Μούσκας και Νικόλ Μυλωνά) αποφάσισε να συμμετέχει στην αποστολή βοήθειας μέσω της δωρεάς τροφίμων συνολικής αξίας €300.000.

Σημειώνεται ότι τα τρόφιμα έχουν ήδη παραδοθεί στο Λιμάνι της Λάρνακας για την άμεση αποστολή τους στη Γάζα μέσω της θαλάσσιας βοήθειας από Κύπρο.

Η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλει η κυπριακή Κυβέρνηση, που αναβαθμίζουν το ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας ως πυλώνα ασφαλείας, συνεργασίας και αλληλεγγύης στην ευρύτερη περιοχή, αναφέρεται.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News