Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΕγκεφαλικά φέρνουν οι λογαριασμοί υδατοπρομήθειας- Τι λέει ο Δήμος Πάφου

Εγκεφαλικά φέρνουν οι λογαριασμοί υδατοπρομήθειας- Τι λέει ο Δήμος Πάφου

Share

Εγκεφαλικά φέρνουν οι λογαριασμοί υδατοπρομήθειας

Τετρακόσιοι πενήντα περίπου συνδρομητές έλαβαν λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ

 

Απανωτά εγκεφαλικά προκαλούν οι λογαριασμοί υδατοπρομήθειας, σε συνδρομητές στο Δήμο Πάφου, καθώς αναφέρουν ποσά τα οποία προκαλούν. Πολλά είναι τα παράπονα που δεχτήκαμε στον Αδέσμευτο από δημότες οι οποίοι ξαφνικά καλούνται να εξοφλήσουν λογαριασμούς ύψους μερικών χιλιάδων ευρώ!!!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, με συνδρομητές που έχουν λάβει λογαριασμούς ύψους πάνω από οκτώ χιλιάδες ευρώ.

Όπως μας έχουν καταγγείλει οι παραπονούμενοι δημότες, απορούν γιατί αφού  διαπιστώθηκε τόση υπερκατανάλωση, δεν ενημερώθηκαν για να εξετάσουν εάν υπήρχε κάποια διαρροή στο δίκτυό τους και έπρεπε να το πληροφορηθούν λαμβάνοντας τους λογαριασμούς.

Ο Δήμος Πάφου πάντως μετά τα πολλά παράπονα, ενημερώνει τους καταναλωτές ύδρευσης ότι διερευνά τα παράπονα τα οποία έχουν υποβληθεί για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας.

Προκαταρτικά όπως διαφαίνεται, οι λογαριασμοί με υψηλή κατανάλωση που έχουν σταλεί σε 450 περίπου υποστατικά, οφείλονται σε ένα από τους πιο κάτω λόγους: Ανθρώπινο λάθος στην καταχώριση των καταγραφών κατανάλωσης.

Μετά την αντικατάσταση παλιών μετρητών με νέους έξυπνους μετρητές, εντοπίστηκαν υπόγειες διαρροές σε ιδιωτικά υποστατικά, τις οποίες οι παλιοί υδρομετρητές δεν κατέγραφαν.

Εξαιτίας της αδυναμίας καταγραφής από τους προηγούμενους μετρητές λόγω παλαιότητας.

Η Υπηρεσία του Δήμου εξετάζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και το πόρισμα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ανάλογο και νόμιμο χειρισμό.

Πληροφορείται επίσης το κοινό ότι ο Δήμος Πάφου δεν θα προβεί σε αποκοπή παροχής νερού στα 450 περίπου υποστατικά που έχουν επηρεαστεί, μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από τη διερεύνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News