Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήLIFESTYLEΕλευθερία Αρβανιτάκη

Ελευθερία Αρβανιτάκη

Share

Δεν μπορείς να στηρίξεις μία καριέρα σε ένα ριάλιτι

 

«Είναι πιο δύσκολο να πετύχει κανείς αυτή την εποχή, δήλωσε η δημοφιλής Ελληνίδα ερμηνεύτρια μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου  Χατζηνικολάου. Εμείς ζήσαμε μία εποχή που υπήρχε περισσότερη χαρά, και περισσότερη ένταση. Κάναμε έξι παραστάσεις την εβδομάδα. Ο κόσμος έβγαινε. Μόνο την Δευτέρα έκλειναν τα μαγαζιά. Ζήσαμε αυτές τις εποχές. Τραγούδια που γίνονταν επιτυχίες και από την πλευρά των εντέχνων και από την πλευρά των λαϊκών τραγουδιστών. Έχει δυσκολέψει η εποχή. Αν ξεκινούσα τώρα νομίζω ότι δεν θα έκανα τη διαδρομή που έχω κάνει» ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη

Αναφερόμενη στις συμβουλές που θα έδινε σε νέους καλλιτέχνες που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους, η Ελευθερία Αρβανιτάκη τόνισε «πως έχει αλλάξει πολύ το τοπίο, που ένας νέος μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το διαδίκτυο, να δημιουργήσει μία μπάντα ή μία μικρή ομάδα μουσικών και να παίζει σε κλαμπ για να φτιάξει ρεπερτόριο».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια τόνισε πως «δεν μπορείς να στηρίξεις μία καριέρα σε ένα ριάλιτι. Ότι έχει συμβεί είναι σπάνιο φαινόμενο. Να βγει από ένα παιχνίδι ένας τραγουδιστή ή μία τραγουδίστρια που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι πιο πολύ παιχνίδι και σε δεύτερο επίπεδο είναι η μουσική».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμφώνησε ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που κάνουν μεγάλη καριέρα, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να τονίζει πως πιθανότατα τα ριάλιτι που συμμετείχαν οι δύο αυτοί τραγουδιστές απλά τους έδωσαν μία ώθηση και θα έκαναν καριέρα έτσι και αλλιώς.

 

ΠΗΓΗ: real.gr

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News