Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣ 2024Επίσημη εξαγγελία Εύρου Λοϊζίδη για τον Δήμο Πάφου

Επίσημη εξαγγελία Εύρου Λοϊζίδη για τον Δήμο Πάφου

Share

Πριν απο λίγο ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και στέλεχος του ΔΗΚΟ Eύρος Λοϊζίδης εξέγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Πάφου.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο κ. Λοϊζίδης “η Πάφος σήμερα περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη από έναν Δήμαρχο που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ανησυχίες των δημοτών, που θα σέβεται το περιβάλλον, που θα ενώνει αντί να διχάζει. Έναν Δήμαρχο που θα ενισχύει τον διάλογο και θα σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες και όχι έναν Δήμαρχο που θα επενδύει στη σύγκρουση και στον φόβο. Η Πάφος χρειάζεται ισονομία και ισοπολιτεία για όλους τους δημότες και σε όλες τις συνοικίες.
Όραμα όλων μας η Πάφος να αποτελέσει ένα πρότυπο βιωσιμότητας, πολυσυλλεκτικότητας και ανθεκτικότητας. Να είναι μία πόλη όπου ο κάθε δημότης θα μπορεί να ευημερεί σε συνθήκες ηρεμίας”.
Ξεκινάμε ΜΑΖΙ, έντιμα, ανθρώπινα και αποφασιστικά για να γυρίσουμε σελίδα, για να δημιουργήσουμε την πόλη που επιθυμούμε. Μαζί μπορούμε!
Τα καλύτερα έρχονται… Για την Πάφο μας! καταλήγει στην ανακοίνωση του

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News