Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΕπαναρχίζει το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας...

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας…

Share

Επαναρχίζει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον πρώτο όμιλο όπου οι μισές ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Την Κυριακή, λοιπόν, Ομόνοια – Πάφος fc, με την παφιακή ομάδα να έχει περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς, μιας και οι Πράσινοι της Λευκωσίας δεν διεκδικούν κάτι.

Απόλλων  – Άρης: Το ντέρμπι της Λεμεσού. Ο Απόλλων θέλει τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός για την τρίτη θέση, τη νίκη θέλει ασφαλώς και ο Άρης που κυνηγά το πρωτάθλημα.

Και τη Δευτέρα, ο τρίτος και τελευταίος αγώνας του πρώτου ομίλου: ΑΕΚ εναντίον ΑΠΟΕΛ το σούπερ ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες κυνηγούν τον τίτλο και θέλουν ασφαλώς τη νίκη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αγωνιστική με αγωνιστική θα έχουμε ανατροπές στον βαθμολογικό πίνακα με όλες τις ομάδες να αισιοδοξούν ότι θα πετύχουν τον στόχο τους, από την 3η προνομιούχο θέση έως τον τίτλο του πρωταθλητή.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News