Friday, March 29, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΕπειγόντως στην εντατική ο Νίκος Ξανθόπουλος

Επειγόντως στην εντατική ο Νίκος Ξανθόπουλος

Share

Κλονισμένη η υγεία του 88χρονου δημοφιλή ηθοποιού…

Μία από τις μεγαλύτερες μάχες για να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι του δίνει ο Νίκος Ξανθόπουλος.

Σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα στην #Espresso, ο σπουδαίος ηθοποιός που έχει συνδέσει όσο κανένας άλλος το όνομά του με τις μελό ταινίες της δεκαετίας του ’60, αναμένει την ημέρα που οι γιατροί θα του δώσουν εξιτήριο.

Ειδικότερα, ο 88χρονος Νίκος Ξανθόπουλος εισήχθη επειγόντως σε κεντρική κλινική της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας, τα οποία χρόνια τον ταλανίζουν. Η κόρη του Μαρία, μάλιστα, επιβεβαίωσε την είδηση των προβλημάτων υγείας και εισαγωγής του στο νοσοκομείο, χωρίς να προχωρήσει σε διευκρινήσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του δημοσιογράφου, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, έκριναν σκόπιμο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια πως ο δικός του επαγγελματικός κύκλος έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Μάλιστα, έχει επιλέξει να ζει με την πολυμελή οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία. Τον περασμένο Μάιο η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Τότε, οι μέρες εκείνες για τον μεγάλο ηθοποιό ήταν βασανιστικές.

Η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου επέστρεψε στο σπίτι μετά από μακρά νοσηλεία και εκείνος άρχισε και πάλι ζωή. Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιοί, αναφέρουν στην εφημερίδα πως η υγεία του κλονίστηκε από το μεγάλο άγχος που αντιμετώπισε από την περιπέτεια υγείας της συζύγου του. Όλη του η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του, ευχόμενη ότι ο αγαπημένος του θα επιστρέψει στο σπίτι σύντομα για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων!

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!