Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΕπιτέλους πλαφόν στην τιμή νερού στα αεροδρόμια

Επιτέλους πλαφόν στην τιμή νερού στα αεροδρόμια

Share

Το υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε, σήμερα, νομοσχέδιο με το οποίο ο υπουργός Εμπορίου μπορεί να καθορίζει ανώτατη τιμή πώλησης για προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, σε συγκεκριμένους χώρους μετά από χρόναι αισχροκέρδιας σε τουριστικές περιοχές και στις πύλες εισόδου εξόδου από τη χώρα όπου το νερό πουλιέται σε τιμές… χρυσάφι.

Ο υπουργός Εμπορίου, Γιώργος Παπαναστασίου, ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου προϊόντος το εμφιαλωμένο νερό, που πωλείται στα αεροδρόμια, τα λιμάνια και, πιθανόν, τα κυλικεία.

Σχολιάζοντας αντιδράσεις, που ήδη εκφράστηκαν από την ΟΕΒ, ο υπουργός Εμπορίου σχολίασε ότι κάποιες τιμές σε αυτούς τους χώρους, δεν δικαιολογούνται.

Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή και σύμφωνα με τον κ. Παπαναστασίου, η ανάγκη για καθορισμό πλαφόν εντοπίστηκε καθώς σε κάποια σημεία πώλησης όπου δεν υπάρχουν ανταγωνισμός στην πώληση νερού και κάποιων άλλων προϊόντων παρατηρήθηκαν αδικαιολόγητα ψηλές τιμές.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News