Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΕργασίες σε τμήμα του παλαιού δρόμου Πάφου-Λεμεσού-κοντά στην Πέτρα του Ρωμιού

Εργασίες σε τμήμα του παλαιού δρόμου Πάφου-Λεμεσού-κοντά στην Πέτρα του Ρωμιού

Share

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ανακοινώνει ότι από την Δευτερά 13 Μάιου θα αρχίσουν εργασίες κατασκευής μέτρων σταθεροποίησης τμήματος του παλαιού δρόμου Πάφου – Λεμεσού παρά την Πέτρα του Ρωμιού (πλησίον του αναψυκτήριου του ΚΟΤ). Οι εργασιες θα ολοκληρωθουν σε  12 μηνες .

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα του δρόμου που ανακατασκευάζεται δεν θα είναι διαθέσιμο στην κυκλοφορία. Εκατέρωθεν των ορίων του εργοταξίου θα υπάρχει συνεχής και απρόσκοπτη κίνηση της τροχαίας.

Η τροχαία κίνηση στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό θα διοχετεύεται από την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού (μετά το Aphrodite Hills αριστερά) και από Λεμεσό/Πισσούρι προς Πάφο από την έξοδο στο Πισσούρι, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού .

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News