Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήLIFESTYLEΕταιρεία ψάχνει influencer με...τρίχωμα - 10.000 δολάρια ο μισθός του τυχερού σκύλου

Εταιρεία ψάχνει influencer με…τρίχωμα – 10.000 δολάρια ο μισθός του τυχερού σκύλου

Share

Η εταιρεία Yappy αναζητά έναν «Chief Fluff Officer» (σε ελεύθερη μετάφραση έναν διευθύνοντα σύμβουλο με τρίχωμα), και πληρώνει το κατοικίδιο -ή μάλλον τον τυχερό ιδιοκτήτη του- ακόμα και 10.000 δολάρια τον χρόνο, δίνοντας τόσο μετρητά όσο και προϊόντα.

Ο σκύλος που θα επιλεγεί να γίνει το νέο hot του Instagram, οφείλει να διαθέτει «φυσικό ταλέντο πίσω από την κάμερα, να είναι ευδιάθετος,  να ξέρει να ποζάρει για να βγάζει τα “σωστά κλικ” και να απολαμβάνει να τον φωτογραφίζουν και να τον βιντεοσκοπούν όσο θα απολαμβάνει τα εξατομικευμένα δώρα της εταιρείας», όπως αναφέρει η εταιρεία στην «αγγελία» που δημοσίευσε. Φυσικά, η εταιρεία θα προσφέρει το τέλειο εργασιακό περιβάλλον και εξαιρετικά «ανταγωνιστικές απολαβές» για τον σκύλο που θα απολαμβάνει καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας, συμπληρώνει.

Σύμφωνα με το CNN, αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία αναζητά έναν σκύλο influencer και φυσικά έχει προκληθεί φρενίτιδα καθώς ήδη έχουν κατατεθεί περισσότερες από 3.000 αιτήσεις, οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν καθώς η προθεσμία λήγει στις 18 Νοεμβρίου.

Οι υποχρεώσεις του σκύλου είναι να δείχνει «υπέροχος, έτοιμος για τον φακό, περιποιημένος», με άνεση να παίρνει τις καλύτερες πόζες του και να δημιουργεί περιεχόμενο στα social media με προϊόντα της εταιρείας. Επίσης, απαιτείται να έχει ήδη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τουλάχιστον δύο ενεργούς λογαριασμούς, που περιλαμβάνουν το Instagram και το TikTok.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News