Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
15.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΗττήθηκε η Κύπρος από τη Σκωτία για τα προκριματικά του EURO 2024

Ηττήθηκε η Κύπρος από τη Σκωτία για τα προκριματικά του EURO 2024

Share

Παρά το γεγονός ότι μέχρι το 86΄ έχανε με 1 – 0, η Εθνική Κύπρου ηττήθηκε τελικά με το βαρύ σκορ 3 – 0 από την Σκωτία σε αγώνα που έγινε το Σάββατο στο Hampden Park της Γλασκώβης για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Αν και η Σκωτία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων η Εθνική Κύπρου μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την εστία της την αντίπαλο της μέχρι και το 86΄ με εξαίρεση το 21΄ όταν η Σκωτία άνοιξε το σκορ με τον ΜακΓκίν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κενό που υπήρξε στην άμυνα της εθνικής Κύπρου.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 1 – 0 υπέρ των Σκοτσέζων, ενώ στην επανάληψη η Κύπρος σταδιακά ανέβηκε πιο ψηλά προσπαθώντας να ισοφαρίσει.

Ωστόσο, στο 87΄ η Σκωτία πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος πέτυχε και το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 3΄  των καθυστερήσεων.

Στο 5΄ των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιωάννου για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Κύπρος (Τιμούρ Κετσπάγια): Δημητρίου, Αντωνίου, Κούσουλος (46′ Ν. Σπόλιαριτς), Γκόγκιτς (79′ Λοΐζου), Ρομπέρζ, Ν. Ιωάννου, Λαΐφης, Αρτυματάς, Χ. Κυριάκου (68′ Χαραλάμπους), Κάστανος (79′ Τζιωνής), Πίττας (68′ Κακουλλής).

Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκαν, Τίρνεϊ, Πόρτεους, Χάνλεϊ, Χίκεϊ (80′ Πάτερσον), Ρόμπερτσον, Άρμστρονγκ (67′ ΜακΤόμινεϊ), Τζακ (67′ Κρίστι), ΜακΓκρέγκορ, ΜακΓκιν, Άνταμς (58′ Ντάικς).

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News