Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
24.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΗ απόλυτη εμπειρία Nespresso έφτασε στην Πάφο!

Η απόλυτη εμπειρία Nespresso έφτασε στην Πάφο!

Share

Εντυπωσιακή, υπέρλαμπρη, σύγχρονη και μοναδική άνοιξε τις πόρτες της, την Πέμπτη 2 Μαΐου, η νέα Nespresso Boutique, στο εμπορικό κέντρο της Πάφου στο Kings Avenue Mall. Η νέα μπουτίκ, η 8η στην Κύπρο,  σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στην Πάφο με τους λάτρεις της απόλυτης εμπειρίας Nespresso να έχουν στην πόλη τους ότι αγαπάνε.

Η ολοκαίνουργια Nespresso Boutique είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις εκλεκτικές ανάγκες των μελών του Club της Nespresso. Στιλιστικά και αρχιτεκτονικά σχεδιάστηκε ώστε να ακολουθεί τα πρότυπα της παγκόσμιας ποιότητας της Nespresso και είναι αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση όλων όσων αγαπάνε τον τέλειο καφέ. Ευελπιστεί να αποτελέσει το νέο σημείο απόλαυσης για να ανακαλύψετε τη μοναδική εμπειρία καφέ Nespresso, να δοκιμάσετε εκλεκτές ποικιλίες από το Περού μέχρι την Ινδία αλλά και να αποκτήσετε την πιο εξελιγμένη σειρά trendy μηχανών καφέ, τις κάψουλες και τα αξεσουάρ σας! Πάντοτε με τη εξυπηρέτηση των Nespresso coffee specialists που ως απόλυτοι γνώστες της τέχνης της γευσιγνωσίας της Nespresso είναι έτοιμοι να σας παρασύρουν στο μαγικό ταξίδι γεύσης του καφέ!

Η Nespresso δεν είναι απλά μία ακόμα κούπα καφέ, είναι μια ιεροτελεστία απόλαυσης που σε αιχμαλωτίζει με τα πλούσια αρώματα και τις συναρπαστικές γεύσεις της. Και αυτό το αισθάνεσαι αμέσως μπαίνοντας στη νέα υπερσύγχρονη Nespresso Boutique στο Kings Avenue Mall στην Πάφο!

Nespresso what else!

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News