Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΗ Ντόρτμουντ στον μεγάλο τελικό του Champions League, απόψε Ρεάλ-Μπάγερν

Η Ντόρτμουντ στον μεγάλο τελικό του Champions League, απόψε Ρεάλ-Μπάγερν

Share

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πανηγυρίζει από χθες το βράδυ την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στο Στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Εκεί θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες τίθενται απόψε αντιμέτωπες στην Μαδρίτη στον επαναληπτικό του 2-2 του Μονάχου.

Χθες, η Ντόρτμουντ κέρδισε για δεύτερη φορά την Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή τη φορά μέσα στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού, με 1-0. Με το ίδιο σκορ, η Ντόρτμουντ είχε επικρατήσει την περασμένη Τετάρτη και στη Βεστφαλία.

Το νικητήριο γκολ για την γερμανική ομάδα πέτυχε ο αμυντικός Ματς Χούμελς στο 50΄ με κοντινό σουτ μετά από σύγχυση στην άμυνα της Παρί.

Ο Χούμελς, με το γκολ αυτό που πέτυχε έγραψε καθώς, εκτός ότι έστειλε την ομάδα του στον μεγάλο τελικό μετά από 27 χρόνια, αλλά γιατί έγινε ο τρίτος γηραιότερος σκόρερ στην ημιτελική φάση του Champions League σε ηλικία 35 ετών και 143 ημερών.

Από την άλλη, η ομάδα του Παρισιού μπορεί να νιώθει άτυχη, καθώς χθες είχε 4 δοκάρια, ενώ άλλα δύο δοκάρια είχε και στον πρώτο αγώνα στη Γερμανία.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακιμί, Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Μέντες, Ζαΐρ-Εμερί (76′ Λι), Βιτίνια, Ρουίθ (64′ Ασένσιο), Ντεμπελέ, Ράμος (63′ Μπαρκολά), Εμπαπέ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Εντιν Τέρζιτς): Κόμπελ, Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Ζάμπιτσερ, Τζαν, Σάντσο (67′ Ζίλε), Μπραντ (85′ Νμετσά), Αντεγέμι (56′ Ρόις), Φίλκρουγκ

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το σημερινό πρόγραμμα των ημιτελικών του Champions League είναι (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ  0-1 (0-1)

(50′ Χούμελς)

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (2-2)

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News