Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
32.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΗ Πάφος αλλάζει και τρομάζει τη Λευκωσία…

Η Πάφος αλλάζει και τρομάζει τη Λευκωσία…

Share

Εκφράζεται από πολλούς και όχι άδικα… Η ποδοσφαιρική Πάφος αλλάζει και ναι προκαλεί φόβο… Δεν είναι μόνο η Πάφος fc, αλλά είναι και ο Ακρίτας. Δύο ομάδες με γνωστούς επενδυτές, που στοχεύουν να αλλάξουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη στην Κύπρο, κάτι που ασφαλώς δεν αρέσει στη Λευκωσία και στους μεγάλους θεωρητικά ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Είναι πλέον γεγονός ότι η ποδοσφαιρική Πάφος έχει αλλάξει. Με τον ερχομό του κ. Σεργκέι Λομάκιν, η Πάφος fc έχει αλλάξει επίπεδο. Εκεί που ήταν ασανσέρ μεταξύ Α και Β ‘ κατηγορίας, είναι σήμερα ένα απ’ τα καλύτερα κλαμπ στην Κύπρο. Αυτή η αλλαγή τρομάζει τη Λευκωσία. Όπως έχουν την Επαρχία σε δεύτερη μοίρα, έτσι θέλουν και τις ομάδες της Πάφου. Πλέον εκεί στα κέντρα λήψης αποφάσεων της πρωτεύουσας άρχισαν και ξεροκαταπίνουν.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η υπόθεση με το Στέλιος Κυριακίδης. Ενώ, λοιπόν, υπάρχει η πρόταση του Ρώσου μεγιστάνα, κατόχου κυπριακού διαβατηρίου, Σεργκέι Λομάκιν, να το φτιάξει από την αρχή, εκεί στα κέντρα λήψης αποφάσεων ψάχνουν δικαιολογίες για να μην το δώσουν.

Προτιμούν, δηλαδή, ένα πεπαλαιωμένο στάδιο, που (οι αρμόδιοι φορείς) αδυνατούν να το συντηρήσουν, αντί να το παραχωρήσουν στους επενδυτές (για 90 χρόνια όπως λέγεται) για να γίνει ένα ποδοσφαιρικό παλάτι.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Κλειστό Αφροδίτη. Άλλο ένα στάδιο που οι αρμόδιοι αδυνατούν να το συντηρήσουν. Και όταν λέμε αδυνατούν, εννοούμε οικονομικά. Τώρα όμως που υπάρχουν οι επενδυτές, άλλωστε για αυτό έδωσαν τα διαβατήρια, και ανέλαβαν κάποιες πρωτοβουλίες όπως με το Στέλιος Κυριακίδης, οι αρμόδιοι εκεί στη Λευκωσία, δεν δέχονται!

Η Πάφος αλλάζει και τρομάζει τη Λευκωσία.

ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News