Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
30.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΗ ποινή στην 55χρονη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ρώσους

Η ποινή στην 55χρονη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ρώσους

Share

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα, Τρίτη ποινή άμεσης φυλάκισης έξι μηνών σε γυναίκα ηλικίας 55 ετών, κατοίκου Λάρνακας, αφού κρίθηκε ένοχη σε κατηγορία που αφορά κοινή επίθεση που διαπράχθηκε τον περασμένο Αύγουστο, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, γύρω στις 21.30 της Δευτέρας, 22 Αυγούστου, 20 περίπου άνδρες, γυναίκες και παιδιά από τη Ρωσία είχαν συγκεντρωθεί σε περιοχή απέναντι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Λάρνακα, με στόχο να πραγματοποιήσουν ειρηνική πομπή με αυτοκίνητα εντός της πόλης για να γιορτάσουν τη δημιουργία της ρωσικής σημαίας.

Ωστόσο πριν την έναρξη της αυτοκινητοπομπής στο σημείο μετέβη μια γυναίκα ηλικίας 55 ετών, η οποία κρατώντας μαχαίρι κινήθηκε απειλητικά εναντίον των συγκεντρωμένων, μιλώντας στη μητρική της γλώσσα.

Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον χώρο παρενέβησαν και συνέλαβαν τη γυναίκα.

Εναντίον της καταχωρήθηκε υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο σήμερα επέβαλε στη 55χρονη ποινή άμεσης φυλάκισης για έξι μήνες.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News