Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΗ Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο...

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο (video)

Share

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» σε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο.

Η Κέιτ, 42 ετών, υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο, παραμένοντας στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες μετά.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της διάγνωσής της και ο τύπος του καρκίνου κρατούνται απόρρητες.

Μιλώντας σε ένα συγκινητικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κέιτ ευχαρίστησε το κοινό για την υποστήριξη που της δόθηκε μετά την επέμβαση.

 

Είπε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, εξήγησαν τη διάγνωση στα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, με τρόπο «κατάλληλο για αυτούς».

Η Κέιτ, η οποία είναι casual ντυμένη στο βίντεο και κάθεται σε ένα παγκάκι, πρόσθεσε: «Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει.

«Όπως τους έχω πει. Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατός κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ. στο μυαλό, στο σώμα και πνευματικά ».

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News