Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΗ UEFA όρισε ιταλική διαιτητική ομάδα στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός

Η UEFA όρισε ιταλική διαιτητική ομάδα στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός

Share

Δύο μόλις μέρες απομένουν για τον μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού Πειραιώς για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Πέμπτη 2 Μαΐου (22:00) στην Αγγλία στο «Βίλα Πάρκ» του Μπέρμιγχαμ την Άστον Βίλα, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα, η UEFA ανακοίνωσε σήμερα την ομάδα των διαιτητών του αγώνα. Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε τον 42χρονο Ιταλό διαιτητή της κατηγορίας Elite, Μάρκο Γκουίντα, ως πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι επίσης Ιταλοί Φίλιπο Μέλι και Τζιόρτζιο Περέτι, 4ος ο Λιθουανός, Ντονάτας Ρούμσας, και στο VAR οι Ιταλοί Πάολο Βαλέρι και Μασιμιλιάνο Ιράτι.

Να σημειωθεί πως ο Γκουίντα ήταν ο διαιτητής του ευρωπαϊκού αγώνα των «ερυθρολεύκων» και στις 23 Ιουλίου 2019 στο 0-0 με την Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός για τα προκριματικά του Champions League καθώς και δύο χρόνια μετά, στις 19 Αυγούστου στο 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News