Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΘύματα της ακρίβειας οι συνταξιούχοι

Θύματα της ακρίβειας οι συνταξιούχοι

Share

Σε μήνυμα με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς η ΕΚΥΣΥ απαιτεί από την Κυβέρνηση να πάρει μόνιμα μέτρα για αντιμετώπιση της ακρίβειας η οποία, όπως αναφέρει έχει γονατίσει τα νοικοκυριά των ευάλωτων ομάδων και των συνταξιούχων αφού η διαβίωσή τους έχει γίνει δυσβάσταχτη.

Επίσης επαναβεβαιώνει τη διακηρυγμένη θέση και απαίτησή της ότι σε πρώτο στάδιο διεκδικεί επανάκτηση και επαναφορά όλων των δικαιωμάτων των συνταξιούχων στο σημείο που ήταν πριν τις αποκοπές και να μην υπάρχουν συνταξιούχοι φτωχοί που να υποφέρουν.

Ακόμη η ΕΚΥΣΥ επαναφέρει την απαίτηση για επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται με την εφαρμογή του ΓεΣΥ και ιδιαίτερα από το κόστος των φαρμάκων που δεν καλύπτονται και ζητά πρόγραμμα σταδιακής αποπληρωμής με σταθερό ποσό σε ετήσια βάση μέσα από το κρατικό προϋπολογισμό του πολύ μεγάλου χρέους του κράτους προ το ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων το οποίο έχει ξεπεράσει τα 10 δισ. εύρω, όπως συμπληρώνει.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News