Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
28.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΙΔΕΙΑΙατρική Σχολή στην Πάφο - Ενδιαφέρον απο το πανεπιστήμιο ΑUB

Ιατρική Σχολή στην Πάφο – Ενδιαφέρον απο το πανεπιστήμιο ΑUB

Share

Το Δημοτικό συμβούλιο Πάφου προωθεί την  ίδρυση και λειτουργία ιατρικής σχολής και μετατροπή του υφιστάμενου νοσηλευτηρίου σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε χθες βράδυ για το τεμάχιο που βρίσκεται δίπλα από το Γενικό Νοσοκομείο και παραχωρήθηκε στον Δήμο ότι θα προκηρυχθεί διαγωνισμός εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ίδρυση και λειτουργία πανεπιστημιακής σχολής.

Όπως ανέφερε ο Δημμοτικός Σύμβουλος της ΕΔΕΚ Παναγιώτης Βορκάς χθες ενημερώθηκε η ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από το Πανεπιστήμιο της Βηρυτού για ίδρυση και λειτουργία ιατρικής σχολής στην Πάφο, διευκρινίζοντας ότι ηΔημόσια  πρόσκληση ενδιαφέροντος θα αφορά και οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο ιδιωτικό ή δημόσιο.

Παράλληλα το Δ/Σ ενημερώθηκε και για την σύναψη συμφωνίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Δήμου για μίσθωση τεμαχίου που είναι απέναντι από τους Χαρουπομηλους για την επέκταση των εγκαταστάσεων της δεύτερης φάσης του Πανεπιστήμιου της Βηρυτού .

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News