Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΙσόπαλη η αναμέτρηση Καμερούν-Σερβία

Ισόπαλη η αναμέτρηση Καμερούν-Σερβία

Share

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Καμερούν και Σερβίας για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου, στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3.

Πλέον, με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού, οι Σέρβοι θα πρέπει να νικήσουν την Ελβετία στην τελευταία αγωνιστική για να ελπίζουν, ενώ οι Αφρικανοί, που έχουν επίσης έναν βαθμό, πιθανότατα θα μείνουν εκτός συνέχειας, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις τους στον όμιλο ολοκληρώνονται με αντίπαλο την Βραζιλία.

Τα τέρματα της Σερβίας σημείωσαν οι Πάβλοβιτς (45`+1`), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (45`+3`) και Μίτροβιτς (53`), ενώ οι Καμερουνέζοι προηγήθηκαν με τον Καστελέτο στο 29ο λεπτό, μείωσαν με τον Αμπουμπακάρ (64`) και ισοφάρισαν με τον Τσούπο Μοτίνγκ (66`).

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο «Al Janoub Stadium» της πόλης Αλ Ουάκρα, ενώ η 2η αγωνιστική του ομίλου, ολοκληρώνεται το απόγευμα (28/11, 18:00) με τον αγώνα Βραζιλία-Ελβετία.

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αμπντουλά (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)

Κίτρινες : Ενκουλού, Μπασογκόγκ (σ.σ. στον πάγκο) – Μιλένκοβιτς, Γιόβιτς (σ.σ. στον πάγκο)

Κόκκινες : –

Συνθέσεις:

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Ριγκομπέρ Σονγκ): Επασί, Φαϊ, Καστελέτο, Ενκουλού, Τολό, Ανγκισά (81` Γκουέ), Κούντε (67` Οντούα), Ονγκλά (55` Αμπουμπακάρ), Μπεμό (81` Εν Κουντού), Εκαμπί (67` Μπασογκόγκ), Τσούπο-Μοτίνγκ.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντράγκαν Στόϊκοβιτς): Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς (78` Μπάμπιτς), Πάβλοβιτς (56` Στεφάν Μίτροβιτς), Ζίβκοβιτς (78` Ράντονιτς), Μαξίμοβιτς, Λούκιτς, Κόστιτς (92` Τζούριτσιτς), Τάντιτς, Σεργκέϊ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (79` Γκρούγιτς), Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News